Pages

Friday, September 3, 2010

Mikayla's Raya Preparations

Salam...

It's been a while I didn't update my blog, huh..?? And today, let me update on our Raya preparations for our baby Mikayla..

Tahun ni Dy dah beraya ber-3, bukan ber2 lagi dah... Rasa excited...! Tapi yang tak best nya, kitaorg beraya di KL je... since my hubby kena kerja on Raya.. :( Supposedly this year balik JB.. So last minute cancel sebab hubby tak dapat cuti.. Tapi pepon, preparations untuk Raya untuk Mikayla mmg something yang "harusssss"....

Dah tinggal berapa hari lagi nak sambut Raya, baru Dy teringat baju2 Raya for Mikayla tak beli lagi.. So yesterday we went out for Raya shopping at Ampang Point (panjang je kaki kan... dari Kajang ke Ampang.. Huhuhu..) Dy hanya sempat membeli kat Brands Outlet je.. Dapat la beli 1 Zara overall, 1 Pumpkin Patch dress and 1 tops for Mikayla.. 3 helai tu pon total up to rm130.. Tu belom beli lain lagi tu.. Kasut la.., accessories lain la... Pheewwww.. Now I realized that kids' clothes are not cheap.... Whatever it is, I'm happy to buy her anything... Keperluan anak2 lagi penting.... Mummy tak beraya pon tak per.. uhukhuk... (Sedih la pulak... Padahal mummy dah puas membeli... hehehe..)

And for mummy and Daddy, kami ala2 kadar je.... Dy pon macam tak best je nak beraya kat KL ni... So tak prepare aper pon sangat... Tapi pepon, Raya ni Dy akan masak Rendang Daging, InsyaAllah.... (ntah sedap, ntah tak.. hehehe.. )

So I guess that's all for now.... Tunggu la Dy update blog for Hari Raya pulak la ye..

*These are Mikayla's pic..trying on her new Baju Raya..





5 comments:

  1. ala...ala...bucuk mikayla...so cute ha...pkai overall tu mcm boy plak.

    ReplyDelete
  2. jgn la ckp dia mcm boy.. dia gegirl la.... :P

    ReplyDelete
  3. Camana Rendang tahun ni..menjadi tak? Si kenik dapat duit raya beghapa?

    ReplyDelete
  4. Rendang jadi la,jgn marah.. smpai licin depa makan.. :D
    abg, klu beraya kat KL mmg x bnyk collections la.. sbb x ramai adik beradik kt sini... tapi klu balik Penang, Mikayla masyukkkkkkk la.. hahahaha.. :D

    ReplyDelete
  5. mikayla yang makin comel dan bam bam hehe :)

    ReplyDelete